Archiv článků

Svatý Mikuláš

V pondělí 5. prosince navštívil  Vřesice sv. Mikuláš s družinou čertů z pekelných mocností, aby obdaroval ty nejhodnější a pokáral ty zlobivější. Nakonec všechno dobře dopadlo a děti se na něj mohou těšit za rok. Během toho ale musí splnit to, co mu slíbily. Více ve fotogalerii  
Celý článek

Sulíkovská škola slaví 100 let od založení

Je to tento rok krásných 100 let od založení místní základní školy. Proto vás Obec Sulíkov ve spolupráci se Základní školou Sulíkov srdečně zvou na  "Den otevřených dveří," který se uskuteční v neděli 27. listopadu od 14 hodin.  
Celý článek

Fanděte

Vřesice Stars sehrají důležitý zápas na ukončení sezóny v sobotu 22.10. na pozici hostů na hřišti ve Dlouhé Lhotě. Zápas začíná v 16.00.
Celý článek

Sběr drobných elektrospotřebičů

Sběr drobných nefunkčních elektrospotřebičů a mobilů probíhá v průběhu celého školního roku v místní Základní škole. Prosíme občany o podporu naší Základní školy v recyklační soutěži.
Celý článek

Zajištění LSPP

   1.7.2011 - 31.12.2012          Zabezpečení lékařské služby první pomoci .doc (40,5 kB)
Celý článek

Pozvánka

Všechny milovníky koní a dobrého piva zveme v sobotu 17.9. na Hubertovu jízdu, která se bude konat v Sulíkově na výletišti. Přijďte se pobavit a podpořit. Více informací upřesním. :)
Celý článek