Archiv článků

8.5.2017

Toto datum si prosím zapište do svých diářů. Ve Vřesicích se uskuteční vzpomínková akce na P. Engelmara Unzeitiga. Více se dozvíte již brzy. 
Celý článek

Výsledek Tříkrálové sbírky 2017

Moc děkujeme všem za vaše štědré dary, kterými jste přispěli do Tříkrálové sbírky.  Letos se ve Vřesicích vybralo úctyhodných 3710 Kč.  Děkujeme kolednicím za jejich účast, protože  bez nich by se sbírka nemohla uskutečnit. Každopádně ještě jednou velké díky za finanční dary,...
Celý článek

Tříkrálová sbírka v obci

Milí přátelé, oznamujeme vám, že tradiční Tříkrálová sbírka se uskuteční ve Vřesicích v neděli 8. ledna od 11.45 hod. Pomozte i letos podpořit potřebné projekty Charitou ČR. Děkujeme Minulý rok se vybralo necelých 3200 Kč. Budeme rádi za vaši štědrost.   
Celý článek

P. Engelmar

V sekci INFORMACE si můžete přečíst o blahoslaveném P. Engelmaru Unzeitigovi, který pracoval u Janáků a zdokonaloval se tu češtině. 
Celý článek

Smuteční oznámení

S bolestí a zármutkem v srdci oznamujeme našim spoluobčanům, že nás navždy opustil náš dlouholetý spoluobčan a kamarád, pan Josef Kijonka z Vřesic.
Celý článek

Poděkování

Ze srdce děkujeme všem, kdo přiložili ruku k dílu na brigádě a ve svém volném čase pomohli s budováním podia pro muzikanty. 
Celý článek

Dětský den

Srdečně zveme všechny na Dětský den, který pořádáme v rámci pouti. Dětský den se uskuteční v sobotu 27.8. 2016 od 14 hodin na vřesickém hřišti. Bude připraveno mnoho soutěží a stanovišť. Zváni jsou malí i velcí. Těšíme se na vás,    Po vydařeném dětském dni bude připraveno pouťové...
Celý článek